Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
6 šaukštai aliejaus
1 kg rabarbarų
 


Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, viską išmaišyti. Rabarbarus nulupti ir supjaustyti kubeliais. Rabarbarų kubelius įmaišyti į tešlą.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 45-55 minutes.
Labai skanu su ledais!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
230 - 250 g miltų
250 g jogurto arba pasukų
1 pakelis vanilinio cukraus
2 kiaušiniai
140 g cukraus
10 g kepimo miltelių
Įdarui:
2 rabarbarai
40 g migdolų
2 šaukštai cukraus
Užpilui:
60 - 70 ml grietinėlės
20 g margarino VILNIUS kepiniams


Gaminimas:
Nuvalome viršutinį rabarbaro sluoksnį, supjaustome 1 cm storio griežinėliais ir sumaišome su šaukštu cukraus.
Suplakame kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltos masės. Supilame, jogurtą, miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome. Supilame tešlą į kepimo formą, o ant viršaus uždedame rabarbarų gabaliukus.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 35 min.
Supjaustome migdolus lakštais ir sumaišome su šaukštu cukraus. Po 20 min. ištraukiam kepantį pyragą, apibarstome migdolais ir kišame dar 15 min.
Grietinėlę ir margariną pakaitiname, bet neužviriname. Viską tolygiai supilame ant iškepusio pyrago.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
100 g cukraus
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
200 g miltų
2 kiaušiniai
Įdarui:
200 g grietinės
80 g cukraus
400 g rabarbarų
50 g migdolų drožlių


Gaminimas:
Margariną išsukame su cukrumi iki purios masės. Dedame kiaušinių trynius, išmaišome. Suberiame miltų ir kepimo miltelių mišinį, išminkome tešlą. Ją dedame į kepimo formą (kraštus padarome aukštesnius).
Nuplauname ir nulupame rabarbarus, nusausiname ir supjaustome gabaliukais. Juos išdėliojame ant tešlos. Užpilame grietinės ir cukraus mišiniu. Apibarstome migdolų drožlėmis.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje 25 minutes.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
250 g miltų
150 g margarino VILNIUS kepiniams
100 g cukraus
1 kiaušinis
30 g vanilinio cukraus
Įdarui:
450 g rabarbarų
120 g cukraus
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštelis krakmolo
1 šaukštelis citrinos sulčių


Gaminimas:
Margariną išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
Įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome.
Suberiame miltus ir išminkome tešlą.
Pasiliekame nedidelį gniužuliuką tešlos papuošimui, visą kitą tešlą sudedame į kepimo skardą. Kepimo skardą prieš naudojant ištepkite riebalais. Kepkite tešlą užkloję folija ir paslėgę žirniais ar pupelėmis 10-15 min. orkaitėje (iki 180 laipsnių).
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais, sumaišykite su cukrumi. Pavirkite užvirintame vandenyje 2-5 minutes. Vandens daug nepilkite, tik tiek, kad rabarbarai nesviltų.
Rabarbarus sumaišykite su ruduoju cukrumi, krakmolu ir citrinos sultimis.
Šią masę supilkite ant pakepusios tešlos. Papuoškite pyrago viršų likusia tešla.
Pyragą kepkite dar 30 minučių.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai