Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medziaga, kuria tirpiname,
Medziaga, kurioje yra tirpinama kita medziaga,
Medziaga, kurios agregatine busena yra tarpine tarp kietosios ir dujines busenu,
Medziaga, kurios pridedama i skysti, kad jo uzsalimo temperatura pasidarytu zemesne,
Medziaga, naudojama piestuku gamyboje,
Kėdainių g., Paobelio k., Kėdainių r. sav.,
Kranto g., Paobelio k., Kėdainių r. sav.,
Lakštingalų g., Paobelio k., Kėdainių r. sav.,
Lauko g., Paobelio k., Kėdainių r. sav.,
Nevėžio g., Paobelio k., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: po 1/2 stiklinės avižinių dribsnių ir miltų; po 4 šaukstus sviesto ir grietinės; po 1/2 stiklinės rudojo cukraus ir kapotų riešutų; 1 šaukstelis cinamono. Idarui: apie 500 g.
rabarbarų, 6- 8 šaukstai miltų; 1 stiklinė cukraus; 1 kiaušinis truputis tarkuotos apelsinų ar citrinų žievelės.
Gaminimas: Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską
krėskit į gilią formą. Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šalta sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.
|
|
|
|
|