Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, romano "Mediniai stebuklai" autorius,
Lietuviu rasytojas, romano "Priesausrio vieskeliai", apysaku rinkiniu "Balsai is tylos", "Link debesijos", prozos rinkinio "Zole po serksnu" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Frank Kruk", "Zeme maitintoja", "Meisteris ir sunus" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Kaimas kryzkeleje" ir "Sodybu tustejimo metas" autorius,
Lietuviu rasytojas, romanu "Laiptai i dangu", "Adomo obuolys", "Uostas mano - neramus", "Kelione i kalnus ir atgal", "Saule vakarop", "Medzliepis" autorius,
Pievų g., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Ramonų pl., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Senoji g., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Topolių g., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Vyšnių g., Bariūnų k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g aukščiausios rūšies miltų 150 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 100 g cukraus 2 valgomi šaukštai grietinės 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 10-12 rabarbarų
stiebų 2 valgomi šaukštai rudojo cukraus (galima ir paprastą cukrų naudoti) rabarbarų pabarstymui 1 žiupsnelis druskos
Gaminimas: Sutarkuoti į dubenį margariną, suberti miltus, cukrų, druską, įdėti grietinę ir kiaušinį. Minkyti tešlą iki vientisos masės. Tešlą
suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldiklį 30 min. Jei turite daugiau laiko ir kantrybės, laikykite apie 1-2 val. šaldytuve. Rabarbarus nuplauti (lupti nebūtina) ir supjaustyti 1 cm ilgio kubeliais, apibarstyti cukrumi ir išmaišyti. Į kepimo formą sutarkuoti burokine tarka 2/3 dalis
tešlos, ant viršaus suberti rabarbarus. Pabaigoje ant rabarbarų sutarkuoti likusią tešlą. Kepti 200 C temperatūroje apie 30 min., kol pyragas gražiai paraus. Karštas labai skanus su trintomis braškėmis ir ledais.
|
|
|
|
|