Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g miltų
1 šaukštas cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
50 g sviesto
300 ml pieno
1 pakelis mielių
1 kiaušinis
Aguonos (pabarstymui)


Gaminimas:
Miltus sumaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinti, supilti pieną. Į drungną mišinį įmaišyti mieles. Mielių mišinį sumaišyti su miltais ir užminkyti tešlą. Jei reikia, dar įberti miltų, ir minkyti, kol tešla nebelips prie pirštų. Uždengti ir mažiausiai 30 minučių laikyti šiltai, kad pakiltų. Pakilusią tešlą paminkyti ir padalyti į tris lygias dalis. Iš kiekvienos iškočioti po skritulį. Jį padalyti aštuonis trikampius. Pradedant platesniuoju kraštu, kiekvieną trikampį suvynioti į ragelį. Ragelius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, uždengti ir šiltoje vietoje laikyti apie 20 mimučių, kad pakiltų. Pakilusius ragelius aptepti plaktu kiaušiniu, apibarstyti aguonomis ir kepti 220 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai