Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nendrine lazdele, Rusijoje naudojama vietoj plunksnos rasyti,
Kaip senoves Lietuvoje buvo vadinami vikingai,
Samprotavimas, paaiskinamoji pastaba del kokio nors ivykio, dokumento, spausdinama periodineje spaudoje, skaitoma per radija ar televizija,
Pilies kambarys, svetaine,
Kosmineje erdveje skriejantis mazu matmenu (nuo keliu mikrometru iki keliu simtu metru) kietasis kunas,
Šveicarų g., Nemėžio k., Vilniaus r. sav.,
Topolių g., Nemėžio k., Vilniaus r. sav.,
Totorių g., Nemėžio k., Vilniaus r. sav.,
V. Sirokomlės g., Nemėžio k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Nemėžio k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g mėsos 1 svogūnas 2 šaukštai aliejaus 1/2 šaukštelio druskos 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų žiupsnelis džiovintų česnakų miltelių 1
šaukštas čiobrelių 2 šaukštai miltų 1/4l mėsos sultinio 250 g makaronų 1 šaukštelis sojų padažo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 šaukštelis vorčesterio padažo 1/8 l grietinės
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Svogūną nulupti ir smulkiai
sukapoti. Keptuve įkaitinti aliejų ir greitai iš visų pusių apkepinti mėsos kubelius. Apkepintą mėsą apibarstyti prieskoniais bei miltais, dar šiek tiek apkepinti, užpilti sultiniu ir užvirinti. Dažnai maišyti. Keptuvę uždengti dangčiu ir virti, kol mėsą suminkštės. Puode užvirinti 2 l
pasūdyto vandens. Įpilti kelis lašelius aliejaus. Makaronus dėti į verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Išvirusius makaronus suversti į sietą, nulieti karštu vandeniu ir nuvarvinti. Prieš patiekiant makaronus pagardinti sviestu arba aliejumi. Pomidorų tyrę sumaišyti su sojų padažu, vorčesterio
padažu bei grietine, sukrėsti į paruoštą mėsos ragu ir gerai išmaišyti. Ragu pagardinti prieskoniais. Valgyti su makaronais.
|
|
|
|
|