Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos šonkaulių 2 rauginti burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 0,5 stiklinės grietinės 2 šaukštai sviesto arba margarino 1 šaukštas miltų 1 lauro lapelis (Lauro
lapas) keli kvapniųjų pipirų žirneliai (Kvapieji pipirai) druskos
Gaminimas: Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas). Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines
daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti. Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti. Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro. Supilti į likusį nuovirą. Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius. Patiekiant
pagardinti grietine. Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
|
|
|
|
|