Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieversio 2-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Vieversio 3-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Vieversio 4-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Vieversio 5-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Vieversio 6-oji g., Greičių k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos šonkaulių 2 rauginti burokėliai 100 g prieskoninių daržovių 0,5 stiklinės grietinės 2 šaukštai sviesto arba margarino 1 šaukštas miltų 1 lauro lapelis (Lauro
lapas) keli kvapniųjų pipirų žirneliai (Kvapieji pipirai) druskos
Gaminimas: Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas). Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens. Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines
daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti. Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti. Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro. Supilti į likusį nuovirą. Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius. Patiekiant
pagardinti grietine. Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
|
|
|
|
|