Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Volungės g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Žemoji g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Žiedų g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Gėlių g., Stanaičių k., Kauno r. sav.,
Tujų g., Stanaičių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. faršo; 1 kiaušinis; 2 pyrago riekelės; 100 ml. pieno; druskos, prieskonių; 5 šaukštai marinuotų burokėlių; 4 šaukštai trupinių; šaukštas taukų
kepti.
Gaminimas: Piene išmirkyti pyrago riekutes, sudėti į faršą. Įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių ir išminkyti. Formuoti blynelius, į vidų dėti tarkuotų burokėlių, gražiai užlenkti ir formuoti pailgus kotletukus. Juos gausiai apvolioti trupiniuose. Į skardelę, kur jie keps įdėti
taukų ir faršo kepinukus. Juos kepti apie 20 min. karšoje orkaitėje. Skanaus
|
|
|
|
|