Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 gramų ridikėlių,
50 gramų svogūnų laiškų,
Krapų truputį
Druskos pagal skonį
5 šaukštai grietinės

Gaminimas:
Šviežius ridikėlius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais (ar smulkiau). Svogūnų laiškus, krapus pasmulkinkite. Ant visų šių daržovių užpilkite grietinės, pasūdykite ir valgykite prie mėsos patiekalų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1-2 šaukštai majonezo
1 šaukštas grietinės
150-200 g kumpio ar rūkytos dešros
200 g ridikėlių
2-3 riekės batono su saulėgrąžomis
Druska - pagal skonį
 


Gaminimas:
Kubeliais ar juostelėmis supjaustykite dešrą, o ridikėlius - griežinėliais.
Batoną paskrudinkite skrudintuvėje ar orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų) 5-10 min. iš abiejų pusių. Supjaustykite arba sulaužykite mažesniais gabaliukais.
Mėsą sumaišykite su ridikėliais ir batonu. Apibarstykite druska ir išmaišykite su majonezo ir grietinės padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai