Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Prancuzu impresionistas, nutapes paveikslus "Sokiai mulen de la galeto kavineje", "Skeciai", "Seserys" ir kt,
Prancuzu inzinierius, lektuvu konstruktorius ir lakunas, 1909 m. savo statytu monoplanu perskrides Lamansa,
Prancuzu kompozitorius, baleto "Dafnis ir Chloje", "Ispanu rapsodijos", "Bolero", kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
Prancuzu kompozitorius, operu "Karmen", "Perlu ieskotojai", "Ivanas rustusis", opereciu, 2 simfoniju autorius,
Prancuzu kompozitorius, pianistas, vargonininkas, dirigentas, rasytojas, operos "Samsonas ir Dalila", baletu, kuriniu fortepijonui ir simfoniniam orkestrui autorius,
S. Nėries g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Saulėgrąžų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Saulėtekio g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Serbentų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Siauroji g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos filė 0,5 litro lazdyno riešutų 1 saujelės džiovintų spanguolių 3-4 šakelių petražolių 3-4 šakelių krapų 1 česnako galvos 30 g majonezo 30 g aliejaus (alyvuogių,
moliūgų) 2 šaukštų sojų padažo 1 šaukštelio Dansukker "Farino" 2 šaukštų citrinos sulčių 1 žiupsnio penkių rūšių pipirų 1 žiupsnio maltų lauro lapelių Provanso prieskonių - pagal skonį 1 šaukšto druskos
Gaminimas: Riešutus išgliaudyti ir
susmulkinti smulkintuvu. Aš kartu susmulkinau ir česnako galvą. Sunku tai padaryti, bet namuose džiovintos spanguolės labiausiai tiktų šiam receptui. Iš aliejaus, majonezo, citrinos sulčių, Farino, sojų padažo, visų prieskonių, druskos, smulkinto česnako ir riešutų, taipogi smulkintų
žalymynų pagaminti padažą. Juo ištrinti kepimo popierių ir kloti didžiausią vištienos gabalą. Jį irgi ištrinti tyrele. Mėsos gabaliukus sumaišyti su padažu ir iškloti ant filė. Užbarstyti spanguolių ir suvynioti vyniotinį. Aš vyniojau į kepimo popierių. Palaikyti apie 3 val. kad
pasimarinuotų ir kepti apie 1 val. orkaitėje. Kad nesviltų, į skardą įpyliau vandens. Juo vis laisčiau kepinį. Paslėgti.
|
|
|
|
|