Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
6 kiaušiniai
75 gr. cukraus
50 gr.maltų žemės riešutų ir migdolų
50 gr. miltų
Įdarui:
0,25 l. grietinės
1 a.š. kondensuoto pieno
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
50 gr. migdolų drožlių
šokoladinio glajaus


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinti iki 210 laipsnių temperatūros.
Kiaušinius ištrinti su cukrumi iki purumo. Baltymus išplakti iki standžių putų, taip kad neiškristų. Baltymus sudėti ant išplaktų trynių masės. Ant viršaus suberti miltus ir maltus riešutus, viską lengvai iškilnoti. Skardą iškloti su kepimo popieriumi. Ir supilti tešlą. Kepti 15 minučių, bet čia labiau priklauso nuo orkaitės, man kepė 20 min. Iškeptą biskvitą ataušinti.
Grietinėlę su vanilinu išplakti iki standžios konsistencijos, įmaišyti kondensuoto pieno šaukštelį, riešutus. Masę tepti ant biskvito ir susukti vyniotinį. Aptepti su glajumi ir puošti su migdolų drožlėmis. Aš puošiau pagal save. Gavosi labai purus, minkštas ir labai skanus vyniotinis, tikrai verta išbandyti.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai