Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dvaro g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Kalno g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Smėlio g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 litras daržovių sultinio 3 v. š. aliejaus 1 svogūnas, supjaustytas 200 g ryžių 230 ml balto sauso vyno 3 česnako skiltelės, išspaustos 400 g jūros gėrybių mišinio Druskos, pipirų
- pagal skonį 1 šaukštas šviežių kapotų petražolių
Gaminimas: Sultinį užvirti ir virinti ant silpnos ugnies, kol bus ruošiamas risotto. Įkaitinti 2 v. š. aliejaus ir apkepti svogūnus, kol suminkštės, apie 2 min. Suberti sausus ryžius ir kepinti maišant apie 2 min. arba kol
ryžiai pasidarys skaidrūs. Supilti vyną ir maišyti, kol susigers. Po vieną samtį supilti verdantį sultinį, kiekvieną kartą išmaišant, kol sultinys susigers į ryžius. Virti tol, kol ryžiai suminkštės. Kitoje keptuvėje įkaitinti likusį aliejų ir jame apkepinti česnakus. Suberti jūros gėrybes ir
pakepinti 2-3 minutes. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti druska bei pipirais. Jūros gėrybes įmaišyti į ryžius ir patiekti pabarsčius petražolėmis.
|
|
|
|
|