Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
40 g šoninės
3 šaukštai sviesto
250 g ryžių
800 ml karšto sultinio
1 šaukštelis maltų saldžiųjų paprikų
300 g žaliųjų žirnelių
200 g minkšto saliamo


Gaminimas:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti smulkiais kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinti, kol suspirgės, sudėti sviestą, svogūnus, česnakus ir troškinti, kol suminštės.
Suberti ryžius ir šiek tiek pakepinti nuolat maišant. Supilti mėsos sultinį, užvirinti, pagardinti ir troškinti uždengtame puode.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos suberti žirnelius, po to suberti plonais griežinėliais supjaustytą dešrą.
Troškinį pagardinti druska ir prieskoniais, jei reikia, įpilti dar mėsos sultinio - valgis bus sultingas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai