Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kuriai priklauso daugiausia salu pasaulyje,
Salis, kuriai priklauso Fareru salos,
Salis, kuriai priklauso Gvadelupes salos,
Salis, kuriai priklauso Ibizos sala,
Salis, kuriai priklauso Kuko salos,
Saulės takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Sedos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Sėlių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Sembos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Serbentų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
400 g Rissoto Arborio ryžių 125 g šampinjonų
130 ml balto sauso vyno 1200 ml rusvojo veršienos sultinio ar vandens 25 g sviesto
40 g šalotinių ar paprastų
svogūnų 40 g parmezano 1 ryšelis petražolių Druskos ir baltųjų pipirų
Gaminimas:
Svogūnus pakepinkite svieste su aliejumi. Tuomet sudėkite ryžius ir kepkite, kol jie taps permatomi. Supilkite stiklinę vandens, sultinio, vyno. Kai ryžiai
skystį sugers, tuomet įpilkite daugiau. Ryžiai turi būti išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki. Suberkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą parmezaną. Viską išmaišykite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos
kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|