Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
@@jje0c,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas sugebejimas isijausti i kito zmogaus vidini pasauli, pagyventi jo emocijomis, pazvelgti jo akimis i aplinka ir save,
Kaip vadinamas superaukstojo daznio elektrinius virpesius stiprinantis prietaisas,
Kaip vadinamas tam tikras visuomenes lygis, kuris prasideda atsiradus miestams, valstybems,
Kaip vadinamas tikejimas, kad viskas, kas vyksta yra neisvengiama,
Kaip vadinamas tinklas, kuri gaublyje arba zemelapyje sudaro dienovidiniai ir lygiagretes,
Kelmijos Sodų 43-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 44-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 45-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 46-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 47-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kalakutienos 250 g ryžių 1 l sultinio 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 2 saliero stiebeliai 1 vidutinio dydžio paprika 100 g žaliųjų (šaldytų) žirnelių alyvuogių aliejaus,
druskos, maltų juodųjų pipirų 2 v. š. grietinės Gaminimas: Gilioje keptuvėje pakepinkite pjaustytą svogūną ir kapotas česnako skilteles. Tuomet dėkite nedideliais kubeliais pjaustytą kalakutieną (ją galima šiek tiek apibastyti paukštienos prieskoniais) ir kepkite 4–5
minutes.
Kai mėsa nebebus rožinė, suberkite pjaustytus salierus ir papriką. Viską pakepinkite dar bent 3 minutes, o tada berkite ryžius ir užpilkite sultiniu.
Kai masė užvirs, keptuvės neuždenkite ir nuolat maišydami virkite apie 15 minučių. Jei pradės trūkti skysčio, galima įpilti
šiek tiek vandens arba baltojo sauso vyno.
Galiausiai suberkite žirnelius ir patiekalą ant ugnies palikite dar 10 minučių. Galiausiai įmaišykite grietinę ir pagardinkite druska bei pipirais. Skanaus!
|
|
|
|
|