Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gluosnių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Gulbių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Gulbių takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
J. Janonio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g veršienos 150 g kiaulienos 3 šaukštai grietinės 0,25 šaukštelio baziliko Pipirai 0,5 stiklinės rizoto ryžių 1 šaukštas pomidorų tyrės druska prieskoniai veršienai arba
kiaulienai
Gaminimas: Veršieną ir kiaulieną supjautome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalų, tik apkepinam truputį. Verdame ryžius. Kol jie iki galo neisvirę, juos su
visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, išmaišome ir dar troškiname apie 10 min. Skanaus.
|
|
|
|
|