Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Babilonijos, Asirijos, Graikijos moneta,
Bahreino, Irako, Jemeno, Kuveito moneta,
Balandeliai vynuogiu lapuose,
Baltas sausas vynas,
Baltasis kraujo kunelis,
Motorų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mozūriškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Muitinės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mūrinė g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mūrinės Vokės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 skiltelės česnako 2 v. š. balzaminio acto 1 apelisino žievelė 100 ml šviežiai spaustų apelisino sulčių 2 raudoni apelisinai 3 v. š. alyvuogių aliejaus 1 žiupsnelis druskos 100
špinatų 2 v. š. kepintų riešutų 100 g mėlyno sūrio
Gaminimas: Į dubenėlį supilti actą ir česnaką. Laikyti apie 20 min. Sudėti apelisino žievelę, supilti apelisinų sultis. Pridėti druskos, supilti aliejų. Apelisiną supjaustyti nuimant visą odelę. Sudėti visus
ingredientus į dubenėlį, užpilti padažu.
|
|
|
|
|