Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tauta, gyvenanti Latvijoje,
Tauta, isradusi sachmatus,
Tauta, kalbanti viena s. germanu kalba, gyvenanti islandijoje,
Tauta, kalbanti viena v. slavu kalbu, daugiausiai gyvenanti Slovakijoje,
Tauta, kuri be vokieciu sneka vokiskai,
Intako g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Islandijos pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Išlaužo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Aisčio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
J. Ambrazevičiaus-Brazaičio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Raugas-300gr Ruginiai miltai-2kg Avižiniai dribsniai-200gr Linų sėmenų miltai-200gr Sėlenos-100gr Cukrus -100gr Druska-2-3 a.š. Vanduo-1,3ltr
Gaminimas: Miltus kartu
su visais priedais išmaišiau ir užpyliau verdančiu vandeniu.Tada su mediniu šaukstu pamaišiau ir sudejau raugą. Gerai viską užminkiau ,uždengiau drėgna drobe ir palikau 12 val.naturaliai kilti.Vėliau perminkaiu ,ištepiau aliejumi bletą ,joje drėgnomis rankomis suformavau kepaliukus ,pašoviau i šaltą
orkaitę ir kepiau 1,5 val 200 laipsnių temperatūroje.
|
|
|
|
|