Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų 13-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 14-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 15-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 16-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų 17-oji g., Kalikstiškių vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g neriebios mėsos be kaulų 30 g sviesto 3-4 skiltelės česnako 2 pomidorai (arba 0,5 stiklinės pomidorų tyrės) 1 šaukštas miltų 1 stiklinė rūgusio pieno 2 svogūnai 1
morka 1 salieras 1 poras petražolių pipirų lauro lapelių (Lauro lapas) druskos
Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti rūgpieniu, pasūdyti ir virti uždengtą ant labai silpnos ugnies. Svieste pakepinti smulkiai kapotus svogūnus, su
druska sutrintą česnaką, susmulkintas daržoves, miltus, prieskonius, maišant kepinti kol suminkštės. Į šį padažą sudėti išvirtą mėsą ir pakaitinti 10-15 min. ant silpnos ugnies, kol neliks padažo, o mėsa gražiai pagels. Išėmus mėsą dar smulkiau supjaustyti, sudėti į pusdubenį, apdėti
virtomis ar keptomis bulvėmis, papuošti žalumynais, atskirai patiekti raugintų kopūstų ar kitų daržovių.
|
|
|
|
|