Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
yosemite dviratis,
sarbievij,
,kadangi,
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pilaitės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pilaitės Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g neriebios mėsos be kaulų 30 g sviesto 3-4 skiltelės česnako 2 pomidorai (arba 0,5 stiklinės pomidorų tyrės) 1 šaukštas miltų 1 stiklinė rūgusio pieno 2 svogūnai 1
morka 1 salieras 1 poras petražolių pipirų lauro lapelių (Lauro lapas) druskos
Gaminimas: Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą, užpilti rūgpieniu, pasūdyti ir virti uždengtą ant labai silpnos ugnies. Svieste pakepinti smulkiai kapotus svogūnus, su
druska sutrintą česnaką, susmulkintas daržoves, miltus, prieskonius, maišant kepinti kol suminkštės. Į šį padažą sudėti išvirtą mėsą ir pakaitinti 10-15 min. ant silpnos ugnies, kol neliks padažo, o mėsa gražiai pagels. Išėmus mėsą dar smulkiau supjaustyti, sudėti į pusdubenį, apdėti
virtomis ar keptomis bulvėmis, papuošti žalumynais, atskirai patiekti raugintų kopūstų ar kitų daržovių.
|
|
|
|
|