Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kas yra napoletana,
Moso skale turi 10 vienetu, kas vienintelis yra pazymetas 10, ir yra skales virsuje,
Kas yra ekleras, beze, blanmanze,
Pyragaiciu rusys: beze- bucinys, blanmanze? baltas valgis, o ka reiskia ekleras,
Koki samoksla anaglijoje renge Gajus Foksas,
Naujoji g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Pakrantės g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Parko g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Partizanų g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Rytų g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g rūgštynių, 30 g sviesto, 1/2 kg šviežių bulvių, 1,5 litro vandens, 2 šaukštai grietinės, druskos.
Gaminimas: Bulves nuplauname, nulupame, smulkiai supjaustome, sudedame
į pasūdytą vandenį ir verdame 20 min. Rūgštynes perrenkame, nuplauname, smulkiai supjaustome, sudedame į kitą puodą ir troškiname 5 min. svieste, nuolat maišydami mediniu šaukštu, kad neprisviltų. Į puodą su bulvėmis sudedame ištroškintas rūgštynes ir dar paverdame kelias minutes. Išvirtą sriubą
pertriname arba išplakame plakikliu, po to pašildome. Tiekiame su grietine.
|
|
|
|
|