Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mileišiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Mileišiškių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 l vandens 200 g rūgštynių (Rūgštynės) 1 svogūnas 200 g grietinės 2 tryniai druskos kvapiųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 3 riekelės batono aliejaus
kepimui
Gaminimas: Užverdame pasūdytą vandenį. Į jį suberiame kubeliais supjaustytą svogūną ir juostelėmis supjaustytas rūgštynes. Verdame 5 min. Paskaniname prieskoniais. Išplakame trynius ir jais užbaliname sriubą. Sudedame grietinę ir išmaišome. Patiekiame su
batono skrebučiais.
|
|
|
|
|