Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis Zemes forma ir dydi bei vietoves matavimus, susijusius su planu ir zemelapiu sudarymu,
Garso bangu, sklindanciu Zemes plutoje, imtuvas,
Miesto dalis, skirta tam tikrai rasinei, profesinei arba religinei gyventoju grupei priverstinai apgyvendinti,
Siltas gelumbes arba fetro apavas, uzmaunamas ant koju virsum avalynes ir dengiantis jas nuo pedu iki kulksniu arba keliu,
Nyderlandu didikai, per XVIa. Nyderlandu burzuazija kovoje su Ispanijos absoliutizmu,
Gvazdikų g., Akmenės m., Akmenės r. sav.,
J. Janonio g., Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Jazminų g., Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Jurginų g., Akmenės m., Akmenės r. sav.,
K. Kasakausko g., Akmenės m., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijoms 8 rūkytos dešrelės 100 g žaliųjų lęšių 2 svogūnai 2 mėlyni svogūnai 3 skiltelės česnako 2 skardinės konservuotų pomidorų 16 džiovintų kadagio uogų 1 arbatinis
šaukštelis tarkuoto muskato riešuto 2 lauro lapai 0,5 džiovinto čili pipiriuko 200 ml raudono vyno 50 g sviesto 3 valgomi šaukštai alyvų aliejaus 2 valgomi šaukštai smulkinto šviežio rozmarino
Gaminimas: Rūkytas dešreles įpjauti istrižai ir pakepinti ant
keptuvės (galima grill keptuvės) iš abiejų pusių. Apkeptas dešreles atidėti į šoną, o įkaitintoje keptuvėje pakepinti smulkintą svogūną bei česnaką, kiek vėliau sudėti smulkintą rozmariną, o galiausiai supilti pomidorus iš skardinės, užpilti raudonu vynu, vandeniu (maždaug 400 ml) bei supilti
lęšius. Į gilią keptuvę taip pat sudėti lauro lapus, šiek tiek sutrintas kadagio uogas, muskato riešutą, čili. Troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių, kol lęšiai bus minkšti, o iš vyno, vandens, pomidorų pasidalys tirštas, aromatingas padažas. Kol troškinasi lęšiai, kitoj nedidelėj
keptuvėj ant sviesto pakepinkite smulkintus svogūnus. Baigiant kepti pagardinkite pipirais. Į dešrelių griovelius sudėkite kepintus svogūnus. Prieš baigiant troškintis lęšiams ant padažo sudėkite dešreles, kad pašiltų. Skanaus!
|
|
|
|
|