Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tirsta uogiene,
Tirstas cukraus tirpalas,
Tirstas rukas virs dideliu miestu ir pramones rajonu, susidarantis is dumu ir automobiliu deginiu bei dulkiu,
Tirstas valgis, gaminamas is kruopu, miltu, grustu bulviu ar kt,
Tyrumo, nesuteptumo busena,
Eglių g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Esperanto g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Gedimino g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
J. Basanavičiaus g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
J. Z. Paltanavičiaus g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiaulės ausys Prieskoniai Česnakai Majonezas
Gaminimas: Kiaulių ausis įtriname prieskoniais, česnaku, marinuojame majoneze kokią parą. Tada ausyje praduriam skylutę, veriame stipresnį
siulą ir rūkome rūkykloje, kol gražiai paruduos, tada nuimame siūlus ir dedame į katiliuką su verdančiu, pasūdytu vandeniu. Virti kažkur 1,5 - 2 val. kol bus minkštos. Kai išvirs išimti iš vandens ir išdėlioti ant padėklo, kad auštant nesiliestų viena su kita.
Skanaus!
|
|
|
|
|