Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Tamošių k., Jurbarko r. sav.,
Tujų g., Tamošių k., Jurbarko r. sav.,
Užmituvio g., Tamošių k., Jurbarko r. sav.,
Ąžuolų g., Vadžgirio mstl., Jurbarko r. sav.,
Dvaro g., Vadžgirio mstl., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g rūkytos lašišos Įdarui: 100 g salierų gumbų 40 g grietinės (20 g grietinės padažui) 100 g majonezo 100 g porų 1 citrinos sultys (pusės citrinos sultys padažui) 80 g
majonezo 20 g grietinės pusės citrinos sultys 20 g smulkintų krapų 50 g juodųjų ikrų
Gaminimas: Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis. Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su
porais. Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina. Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų. Puošti alyvomis.
|
|
|
|
|