Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
makita,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
zalia skulptura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gailių g., Armeniškių k., Jurbarko r. sav.,
Balandžių g., Balandžių k., Jurbarko r. sav.,
Raudonėnų g., Balandžių k., Jurbarko r. sav.,
Jazminų g., Baltraitiškės k., Jurbarko r. sav.,
Parko g., Baltraitiškės k., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 šaukštas Dijon tipo garstyčių 3 šaukštai baltojo vyno acto 1 šaukštelis acto 0,5 puodelio alyvų aliejaus druskos pipirų 2 puodeliai arbūzo, supjaustyto juostelėmis 1 puodelis
agurkų juostelių (Agurkas) 0,5 svogūno, supjaustyto plonai 0,5 puodelio pekano riešutų puselių 1 šaukštelis cukraus 4 rūkytos vištienos krūtinėlės
Gaminimas: Dubenyje sumaišykite garstyčias, cukrų, actą, druską ir pipirus. Padėkite dubenį virš puodo su verdančiu
vandeniu ir maišykite, kol sukrus ištirps. Pamažu plakdami šluotele supilkite aliejų. Užpilas turi būti šiltas. Į užpilą sudėkite arbūzą, agurkus ir svogūnus bei atsargiai išmaišykite. Pašildytas vištienos krūtinėles supjaustykite įžambiai, išdėliokite ant lėkštės. Šaukštu sudėkite
arbūzo mišinį ant viščiuko, pabarstykite pekano riešutais.
|
|
|
|
|