Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Perkūno g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pienių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pievų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pilėnų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Pilies g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. rūkytos menkės 3 kietai virtų kiaušinių (L dydžio) 3 marinuotų agurkėlių 1 nedidelio svogūno 1 skardinės konservuotų žirnelių 3 v. šaukštų gero majonezo 1 a. šaukštelio Dijon
garstyčių druskos (priklauso nuo žuvies sūrumo) šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas: Naudoti galima bet kokią rūkytą žuvį, su skumbre bus intensyvesnis skonis, aš rinkausi rūkytą menkę. Iš žuvies kruopščiai išimkite kaulą ir ašakas. Kiaušinius
supjaustykite kubeliais. Agurkus ir svogūną supjaustykite į labai smulkius kubelius. Žirnelius nusunkite ir sudėkite į žuvies, kiaušinių, agurkų mišinį. Jeigu pastą dėsite į krepšelius, keletą žirnelių palikite dekoracijai. Įberkite druskos, pipirų, sudėkite majonezą bei garstyčias. Jei masė
gaunasi sausa, įpilkite kelis šaukštus agurkų marinato skysčio. Viską atsargiai išmaišykite, dėkite į šaldytuvą 0,5-1 val., o po to galite skanauti.
|
|
|
|
|