Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trešnių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Trimito g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tryškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Trumpoji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tujų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g karšto rūkymo žuvies (naudojau lašišą) 200 g grietinės (neriebios) 200 g grietinėlės (35 % riebumo) 250 g sluoksniuotos bemielės tešlos 3 želatinos
lapelių
Gaminimas: Blenderiu suplakti rūkytą žuvį su grietine, pipirais ir druska, jei jos dėsite. Želė lapelius užpilti šaltu vandeniu. Grietinėlę išplakti su plaktuvu iki standžios konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę atsargiai sudėti ir išmaišyti išsuktą blenderiu žuvį su
grietine ir krapus. Pabaigoje įmaišyti išmirkytus želė lapelius (Juos tiesiog išimkite iš vandens ir nuvarvinkite). Sluoksniuotą tešlą supjaustyti norimos formos figūrėlėmis ir iškepti. Ant ataušusių pyragėlių dėti žuvies putėsius. Putėsius galite tiesiog tepti ir ant , skrudintos baltos duonos.
Galite iškepti krepšelius ir juos pridėti putėsių. Tai puiki užkanda laukiant svečių
|
|
|
|
|