Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Didžioji g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Genių g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Jaunimo g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Saulėtekio g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus g., Visalaukės I k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g miltų 1 kiaušinis 0,6 stiklinės vandens 600 g bulvių 250 g varškės 100 g svogūnų riebalų (kepimui) 100 g kumpio tirštos riebios
grietinės
Gaminimas: Nulupkite bulves, išvirkite jas pasūdytame vandenyje, nukoškite, sutrinkite ir perleiskite per mėsmalę. Atvėsinkite, sumaišykite su ištrinta varške. Smulkiai supjaustykite svogūnus, 3/4 jų pakepinkite riebaluose ir sudėkite į bulvių masę. Pasūdykite, įberkite
pipirų. Persijokite miltus, įberkite truputį druskos, supilkite vandenį ir išminkykite tešlą. Suskirstykite ją į gabalus, kiekvieną iškočiokite 3 mm storio plokštainiu. Išspauskite apvalius tešlos skritulius. Ant kiekvieno padėkite porciją įdaro, sulenkite per pusę, sulipinkite
kraštus. Sumeskite pyragėlius į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite, kol pyragėliai iškils į paviršių. Kumpį supjaustykite gabalėliais, pakepinkite su likusiais svogūnais. Užpilkite išvirtus pyragėlius. Į stalą patiekite su grietine. Patarimas: jei į pyragėlių įdarą įbersite
mairūnų, jie lengviau virškinsis. Tik ne padauginkite, kad mairūnai neužgožtų natūralaus pyragėlių skonio.
|
|
|
|
|