Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g lakštinių
druskos, šlakelis aliejaus
40 g sviesto
4 šaukštai aguonų
4 šaukštai skaldytų migdolų
baltųjų pipirų

Gaminimas:
Makaronus suberti į2 l verdančio sūdyto vandens, išmaišyti, įpilti šlakelį aliejaus ir išvirti. Verdamus makaronus nuolat stebėti, kad neišsilietų per kraštus.
Keptuvėje įkaitinti sviestą arba šiek tiek kubeliais supjaustytų vištų taukų ir pakepinti migdolus, kol gražiai pagels. Apibarstyti aguonomis ir dar šiek tiek pakepinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Išvirusius makaronus nuvarvinti sitelyje ir sumaišyti su pakepintais migdolais bei aguonomis. Paragauti ir, jei reikia, pagardinti prieskoniais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai