Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Music instruction digital interface,
Sritis, uz kurios pasiekimus dar nei viena moteris negavo Nobelio premijos,
Klaviaturos klavisas, dos operacineje sistemoje, ekrane matoma vaizda siunciantis i spausdintuva,
Antikos laikais ir viduramziais uzrasas ant paminklo, sventyklos ar kito statinio sienos,
Autoziras su pludemis, pritaikytas pakilti nuo vandens ir nutupti ant vandens,
Ilmenos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Islandijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ispanų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Įsruties g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Išganytojo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys 400 g ilgagrūdžių ryžių 1 imbieras 1 skardinė konservuotų kukurūzų 4 žiupsneliai kalendros 30 ml teryiaki padažo 2 citrinžolės 30 ml
sezamų aliejaus 1 poras 1 l vandens
Gaminimas: 1. Į puodą įpilkite 1 litrą vandens. Supjaustykite imbierą ir citrinžolę. Sudėkite Knorr sultinio kubelį, imbierą, citrinžolę ir kalendros stiebus (lapus atidėkite). Išvirkite sultinį, nukoškite jį. 2. Į keptuvę įpilkite
sezamų aliejų, sudėkite griežinėliais supjaustytus porus. 3. Po akimirkos sudėkite prieš tai išskalautus ryžius. Kepkite kelias minutes. 4. Ryžius užpilkite sultiniu – sultinys turėtų juos uždengti per centimetrą. Virkite uždengus, ant mažos ugnies, apie 15minučių. Atidėkite į šalį dar
penkioms minutėms. 5. Keptuvėje pašildykite kukurūzus. 6. Ryžius sudėkite į dubenį. Sudėkite kukurūzus, užpilkite teriyaki padažo. Viską gerai išmaišykite, kad ryžiai nesuliptų. 7. Patiekite apibarstytus susmulkintais kalendrų lapais.
|
|
|
|
|