Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 svogūnai
50 g sviesto
250 g natūralių ryžių
1/2 l vištienos sultinio
285 g konservuotų kukurūzų
300 g šaldytų žirnelių
druskos, juodųjų pipirų
4 šaukštai pjaustytų petražolių
100 g fermentinio sūrio


Gaminimas:
Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol pagels. Kepant nuolat maišyti.
Suberti į svogūnus ryžius ir truputį pakepinti. Atsargiai supilti sultinį, užvirinti ir troškinti uždengtame puode, kol ryžiai suminkštės.
Suberti kukurūzus, žirnelius, paskaninti druska ir pipirais. Dar 5 minutes patroškinti.
Patiekalą pagardinti petražolėmis, tarkuotu sūriu ir mėgstamais prieskoniais. Kad valgis nebūtų sausas, galima pilti šlakelį karšto vandens ir dar truputį patroškinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai