Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krakiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 svogūnai 50 g sviesto 250 g natūralių ryžių 1/2 l vištienos sultinio 285 g konservuotų kukurūzų 300 g šaldytų žirnelių druskos, juodųjų pipirų 4 šaukštai pjaustytų
petražolių 100 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Svogūnus nulupti, supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu, kol pagels. Kepant nuolat maišyti. Suberti į svogūnus ryžius ir truputį pakepinti. Atsargiai supilti sultinį, užvirinti ir troškinti uždengtame puode, kol ryžiai
suminkštės. Suberti kukurūzus, žirnelius, paskaninti druska ir pipirais. Dar 5 minutes patroškinti. Patiekalą pagardinti petražolėmis, tarkuotu sūriu ir mėgstamais prieskoniais. Kad valgis nebūtų sausas, galima pilti šlakelį karšto vandens ir dar truputį patroškinti.
|
|
|
|
|