Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
XVII a. tristiebis ispanu burlaivis, veziojes i Europa auksa is lotynu Amerikos,
Kulturos svietimo istaiga, renkanti, sauganti, tirianti ir eksponuojanti gamtos, istorijos, materialines ir dvasines kulturos vertybes,
Indukuotos sroves atsiradimas uzdarame konture, kai ji kerta magnetinio lauko linijos,
Miestas, kuriame yra seniausias Eropos universitetas,
Oficialus tam tikro issilavinimo pazymejimas,
Pagirių g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Piliakalnio g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Ramygalos g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Sodų g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Sodžiaus g., Šėtos mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės ryžių, 6 kiaušiniai, 6 šaukštai cukraus, 6 rūgštūs obuoliai, 50 g sviesto, džiūvėsėliai, truputis vanilino, miltinis cukrus, 1 kiaušinio trynys
(patepimui).
Gaminimas: Ryžius išverdame. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi ir sudedame į atvėsusius ryžius. Baltymus gerai išplakame su vanilinu, sudedame į ryžius ir viską sumaišome. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome griežinėliais. Į
sviestu išteptą bei džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą dedame sluoksnį paruoštų ryžių, eilę griežinėliais pjaustytų obuolių, vėl ryžių ir taip toliau. Viršus turi būti ryžių. Apkepo viršų patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir apibarstome miltiniu cukrumi. Kepame 220 laipsnių temperatūroje,
30-40 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus
vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|