Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Atstumas tarp dvieju tos pacios fazes tasku vienoje bangoje,
Slenkantis slegio svyravimas terpeje,
Efektas, kai saltiniui tolstant (ar artejant) nuo imtuvo, registruojamas da? nis suma? eja (arba atvirksciai-padideja), kartu pasikeicia ir bangos ilgis,
Ultragarsines diagnostikos metodas, paremtas skirtinga ivairiu organizmo audiniu ultragarso sugertimi ir atspind? iu del audiniu skirtingu akustiniu savybiu,
Kryptingas kruvininku judejimas, kurio metu pernesamas kruvis,
Liaudiškių g., Liaudiškių k., Radviliškio r. sav.,
Linkaičių g., Linkaičių k., Radviliškio r. sav.,
Kaimynų g., Liutkiškių k., Radviliškio r. sav.,
Lauko g., Liutkiškių k., Radviliškio r. sav.,
Pievų g., Liutkiškių k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės ryžių, 6 kiaušiniai, 6 šaukštai cukraus, 6 rūgštūs obuoliai, 50 g sviesto, džiūvėsėliai, truputis vanilino, miltinis cukrus, 1 kiaušinio trynys
(patepimui).
Gaminimas: Ryžius išverdame. Kiaušinių trynius išplakame su cukrumi ir sudedame į atvėsusius ryžius. Baltymus gerai išplakame su vanilinu, sudedame į ryžius ir viską sumaišome. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome griežinėliais. Į
sviestu išteptą bei džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą dedame sluoksnį paruoštų ryžių, eilę griežinėliais pjaustytų obuolių, vėl ryžių ir taip toliau. Viršus turi būti ryžių. Apkepo viršų patepame išplaktu kiaušinio tryniu ir apibarstome miltiniu cukrumi. Kepame 220 laipsnių temperatūroje,
30-40 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus
vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|