Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Blynų tešlai reikės:
125 g kvietinių miltų
125 g ryžių dribsnių
2 kiaušinių
1 stiklinės pieno
vandens
aliejaus kepimui
druskos
Įdarui:
300 g vištų ar kalakutų kepenėlių, nors galima naudoti ir kitokią mėsą.
3 morkų
2 česnako skiltelių
Prieskonių mėsai
Padažui:
100 g majonezo
100 g pasukų arba grietinės
Džiovintų krapų
Svogūnų laiškų
3 česnako skiltelių (galima naudoti česnako miltelius)


Gaminimas:
Kepenėlės susmulkinti, morkas sutarkuoti ir viską drauge su česnakais ir prieskoniais patroškinti keptuvėje apie 20 min.
Ryžių dribsnius sumalti kavamalėje ir išmaišyti su kvietiniais miltais.
Įmušti kiaušinius, žiupsnelį druskos ir palaipsniui pilant pieną sumaišyti į vientisą masę.
Tešlą 1 val. palaikyti šaltoje vietoje ir tuomet kepti kaip įprastus lietinius blynus.
Tuomet belieka iš padažui skirtų produktų pagaminti padažą.
Galiausiai, įdaras įdedamas į blynus ir patiekiama su česnakiniu padažu.
Skanaus!!!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai