Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valdovo Žirgyno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Valerijonų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Valkininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vanagų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vandens Lelijų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijoms: 0,5 l pieno 50 g cukraus žiupsnelis druskos 125 g ryžių 50 g kapotų migdolų 720 ml konservuotų abrikosų 1 šaukštas abrikosų trauktines 0,125
l grietinėlės
Gaminimas: Patarimas Ryžius kaitinti, bet nevirti, kol išbrinks, - tada jie bus birūs.
Prikaistuvyje pieną užvirinti su cukrumi ir druska. Suberti nuplautus ryžius, uždengti dangčiu, sumažinti ugnį ir kaitinti, kol ryžiai išbrinks apie 40 minučių.
Išvirusius ryžius palikti šaltai. Migdolus paspraginti sausoje keptuvėje. Abrikosus nuvarvinti sietelyje. Dalį abrikosų supjaustyti skiltelėmis ir atidėti desertui papuošti. Likusius vaisius susmulkinti elektriniu smulkintuvu, pagardinti abrikosų sunka ir trauktine. Paruoštas padažas neturi būti
labai tirštas. Grietinėlę išplakti iki standumo ir sumaišyti su ryžiais. Desertą sudėti į lėkštutes, apibarstyti migdolais ir patiekti su abrikosų skiltelėmis bei padažu.
|
|
|
|
|