Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglių 1-Oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Eglių 2-Oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Eglių 3-Ioji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Ilgoji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žirnių Sodų 1-oji g., Beržiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinės virtų ryžių 150 g dešros 150 g pievagrybių 150 g svogūnų 4 šaukštai kečupo 3 šaukštai sutarkuoto aštraus fermentinio sūrio 2 šaukštai aliejaus 2 skiltelės
česnako taukų formai ištepti pipirų druskos 1 šaukštas sukapotų žalių petražolių
Gaminimas: Nuluptus svogūnus ir česnaką smulkiai sukapoti. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti ir smulkiai supjaustyti. Svogūnus pakepinti aliejuje, suberti pievagrybius, kartu
patroškinti, įmesti česnaką, pasūdyti, suberti į ryžius. Dešrą nulupti, supjaustyti kubeliais ir trumpai pakepinti aliejuje. Įmesti į ryžius, įpilti kečupo. Patiekalą gerai išmaišyti, sudėti į išteptą taukais atsparų karščiui indą ir pabarstyti sūriu. Kepinti 20 min. pridengus
karštoje orkaitėje. Baigiant - atidengti. Išėmus pabarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|