Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros 12-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 13-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 14-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 15-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 16-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežios lydekos mėsos 1 mažos morkos 1 mažo svogūno 1 riekės batono 50 g pieno 15 g tirpinto sviesto 1 kiaušinio 1 šaukštelio krakmolo 1 šaukšto citrininių žuvies
prieskonių 1 žiupsnio juodųjų pipirų 1 žiupsnio lauro lapelių 1 žiupsnio džiovintų čiobrelių 1 žiupsnio smulkintų žalių rozmarinų 2 saujelės smulkintų žalių bazilikų 1 šaukšto druskos 100 g ryžių 3-4 svogūnų laiškų
Gaminimas: Mėsą, atskirtą nuo
stambių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, suberti šaukštelį druskos ir citrininius žuvies prieskonius, išmaišyti. Į verdantį vandenį supilti ryžius, formuoti ir mesti žuvies kukulius, sudėti
prieskonius ir žalumynus, įpjaustyti morkos. Virti apie 20 min.
|
|
|
|
|