Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medzio vainikas,
Medzio, kaulo, rago, gintaro ir kitu nelabai kietu medziagu apdorojimo technika: astriais irankiais pjaunant, skutant modeliuojamos ivairios trimates formos,
Medzioja be leidimo,
Medziokles isvyka Afrikoje,
Medziokles specialistas, padedantis medziotojams megejams,
Rokantiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežios lydekos mėsos 1 mažos morkos 1 mažo svogūno 1 riekės batono 50 g pieno 15 g tirpinto sviesto 1 kiaušinio 1 šaukštelio krakmolo 1 šaukšto citrininių žuvies
prieskonių 1 žiupsnio juodųjų pipirų 1 žiupsnio lauro lapelių 1 žiupsnio džiovintų čiobrelių 1 žiupsnio smulkintų žalių rozmarinų 2 saujelės smulkintų žalių bazilikų 1 šaukšto druskos 100 g ryžių 3-4 svogūnų laiškų
Gaminimas: Mėsą, atskirtą nuo
stambių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, suberti šaukštelį druskos ir citrininius žuvies prieskonius, išmaišyti. Į verdantį vandenį supilti ryžius, formuoti ir mesti žuvies kukulius, sudėti
prieskonius ir žalumynus, įpjaustyti morkos. Virti apie 20 min.
|
|
|
|
|