Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
450 g miltų
20 g šviežių mielių
1 šaukštelis druskos
2 šaukštai cukraus
Vanilės
150 g vandens
100 g pieno
1,5 kiaušinių
Įdarui:
2 šaukštai miltų
130 g margarino VILNIUS kepiniams
60 g cukraus
Apibarstimui:
20 g aliejaus
1 šaukštas cukraus
2 šaukštai miltų
0,5 kiaušinio


Gaminimas:
Mieles ištirpinti su šiltu vandeniu. Sumaišyti su druska, cukrumi, vanile, kiaušiniais ir, palaipsniui beriant, sijotais miltais. Tešlą minkyti, kol gausite minkštą, šiek tiek lipnią tešlą. Palikti kilti 4 – 5 valandas pastovėti, tris kartus perminkant.
Ištirpinkite margariną, bet palikite pravėsti. Padalinkite į dvi lygias dalis. Tešlą taip pat padalinkite į dvi dalis. Abi dalis iškočiokite ir apipilkite margarinu ir apibarstykite cukrumi bei miltais. Sulenkite pusiau ir supjaustykite į gabaliukus. Juos sudėkite vieną šalia kito į kepimo formą išteptą margarinu.
Sumaišykite aliejų, cukrų ir miltus, turi gautis trupinukai, kuriais apibarstykie kiaušiniu išteptą tešlą. Kepkite 15 minučių, įkaitintoje orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai