Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Agluonos 11-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 12-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 2-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 3-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Agluonos 4-oji g., Šnaukštų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 125 g margarino VILNIUS kepiniams 3 kiaušinių 2 šaukštai grietinės 100 g cukraus 2 stiklinės miltų Kremui: 1 kg riebios varškės 1,5 stiklinės cukraus 5
kiaušiniai 125 g margarino VILNIUS kepiniams 2 pakeliai vanilinio pudingo
Gaminimas: Pirma pagaminsime tešlą: Kiaušinius sumaišome su cukrumi, lydytu margarinu ir grietine. Pridedame miltų ir viską išmaišome. Įdedame tešlą 30 min. į šaldytuvą. Tada tešlą padaliname į
tris dalis ir iškočiojame 3 lakštus. Juos kepame 10-15 min., 175 laipsnių temperatūroje. Kol lakštai kepa, pasigaminame kremą: Viską palaipsniui sumaišome ir verdame 15 min. ant silpnos ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Išimame lakštus ir kiekvieną pertepame mūsų pagamintu kremu, bei
dedame į šaldytuvą sustengti. Supjaustome gabaliukais. Galime papuošti kokoso drožlėmis.
|
|
|
|
|