Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paukstis, kurio klyksmo bijo piktosios dvasios,
Paukstis, kurio tarskiantis balsas lietuviu tautosakoje rado atgarsi pamegdziojime: "kres kres varskes, o kam-vaikam, kokiem-maziem",
Paukstis, kuris deda melynus kiausinius,
Paukstis, neperintis savo vaiku,
Paukstis, nuskrendantis ilgiausia atstuma iki perejimo vietu (apie 15000 km) : poliarine .....,
Vienuolyno g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vijoklių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vikių g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vilkmergėlės g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Vilniaus g., Ukmergės m., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 3 šaukštai šilto vandens 100 g cukraus 75 g miltų 50 g krakmolo 80 g pagruzdintų, sumaltų riešutų (lazdyno ar kitų) 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 šaukštelio
cinamono 3 šaukštai cukraus druskos 0,5 stiklinės grietinėlės 0,5 šaukšto cukraus
Gaminimas: Miltus, krakmolą, kepimo miltelius sumaišyti ir persijoti. Kiaušinių trynius, šiltą vandenį elektriniu maišytuvu suplakti, po truputį suberti cukrų, įberti truputį
druskos. Gerai išsukti, kad ištirptų cukrus. Kiaušinio baltymus plakti iki standžių putų. Taip vis sukant su pertraukom po truputį berti cukrų (3 šaukštai). Kai baltymuose nesijaus cukrus, tada trynių masę sumaišyti su baltymų mase. Po to paruoštus miltus po truputį maišant berti į
kiaušinių masę. Pagaliau mediniu šaukštu palengva maišant po truputį suberti paruoštus riešutus. Paimti atidaromą torto formą, patepti sviestu, pabarstyti manų kruopomis ar pyrago džiūvėsėliais ir supilti paruoštą masę. Išlyginti. Kepti iki 180° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40-50
minučių. Geriau kepti dieną prieš vartojimą, nes tada lengviau perpjauti. Tortą perpjovus, vieną skritulį įdėti atgal į formą. Grietinėlę su cukrumi plakti iki standumo. Įmaišyti riešutus ir paskleisti ant pagrindo. Išlyginti ir uždėti antrą skritulį. Padėti į šaldytuvą 7-9 val. ar
daugiau. Tiekiant į stalą, formą atidaryti ir tortą nustumti ant lėkštės. Paviršiaus padengimui: 0,5 stiklinės grietinėlės išplakti su 0,5 šaukštelio cukraus. Padengti torto paviršių ir pabarstyti smulkintais riešutais.
|
|
|
|
|