Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 suplaktas kiaušinis
1 puodelis avižinių dribsnių
0,3 puodelio nugriebto pieno
0,25 šaukštelio malto imbiero
230 g maltos jautienos ar veršienos
230 g malto virto kumpio
430 g konservuotų ananaso gabaliukų
1 puodelis plonai supjaustytų morkų
0,5 puodelio vištienos sultinio
0,25 puodelio raudono vyno acto
1 šaukštas krakmolo
2 šaukštai medaus
1 šaukštas sojų padažo
1 puodelis šviežių arba šaldytų pupų ankščių


Gaminimas:
Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinį, dribsnius, pieną ir imbierą. Palikite 5 minutėms. Sudėkite mėsą ir gerai išmaišykite. Suformuokite 24 kukuliukus.
Sudėkite mėsos kukuliukus į kepimo skardą. Kepkite neuždengtus 180 C orkaitėje 30 minučių. Nupilkite riebalus.
Tuo metu padažui nusausinkite ananasus, išsaugodami sultis. Padėkite į šoną. Dideliame inde padažui virkite morkas vištienos sultinyje, uždengę, 5 minutes arba kol morkos pradės minkštėti. Nenusausinkite.
Sumaišykite actą, krakmolą, medų ir sojų padažą. Supilkite mišinį į morkas. Supilkite išsaugotas ananasų sultis. Virkite maišydami, kol pradės tirštėti ir burbuliuoti. Sudėkite pupų ankštis ir virkite dar 2 minutes. Sudėkite ananasus; užvirkite. Sudėkite mėsos kukuliukus ir atsargiai maišykite, kad jie pasidengtų padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai