Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šilo g., Juodšilių k., Vilniaus r. sav.,
Šv. Uršulės g., Juodšilių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Juodšilių k., Vilniaus r. sav.,
Žemaičių g., Juodšilių k., Vilniaus r. sav.,
Girininkų g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų salierų, 2 rauginti ar marinuoti agurkai, 0.5 stiklinės aliejaus, 3 šaukštai kvietinių miltų, Citrinos rūgštis, truputį Druska, truputį Petražolės, truputį 0.5 stiklinės
majonezo
Gaminimas: Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami
tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
|
|
|
|
|