Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 gramų salierų,
2 rauginti ar marinuoti agurkai,
0.5 stiklinės aliejaus,
3 šaukštai kvietinių miltų,
Citrinos rūgštis, truputį
Druska, truputį
Petražolės, truputį
0.5 stiklinės majonezo

Gaminimas:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.

Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai