Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pilkapių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Piniavos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Piniavos skg., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Plotumų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Plukių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 gramų salierų 150 gramų sviesto 1 stiklinė pieno 1 šaukštas kvietinių miltų Druska Citrinos rūgštis Petražolės Gaminimas: Salierų šaknys nulupamos, supjaustomos kubeliais ir ištroškinamos pasūdytame ir
parūgštintame vandenyje su sviestu. Pienas išplakamas su miltais ir užpilamas ant visiškai suminkštėjusių salierų. Patiekalas tiekiamas karštas, apibarstytas petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|