Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vidutinio dydžio salieras
300 g troškintų veršienos kepenėlių
2 šaukštai kapotų petražolių
druskos
pipirų
mairūno (Kvapusis mairūnas)

Gaminimas:
Nuplautą salierą išverdame pasūdytame vandenyje.
Atvėsusį salierą nulupame, nupjauname viršūnę ir šaukšteliu išskaptuojame vidų.
Įdarui kepenėles permalame mėsmale arba supjaustome kubeliais. Kepenėles sumaišome su majonezu, druska ir susmulkintais prieskoniais.
Šią masę sudedame į saliero vidų, uždedame nupjautą viršūnę ir 10 min. troškiname arba kepame orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai