Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vandens blusa,
Pagal krikscionybes tradicija yra sios teologines dorybes: tikejimas, viltis ir .....,
Koks paukstis simbolizuoja treciaji svenciausios trejybes asmeni? sventaja dvasia,
Zmogus, isdaves savo paziuras, isitikinimus, idealus, susidejes su priesais,
Augalai ir gyvunai, gyvenantys sausose vietose (stepese, dykumose) ,
Sodo g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Sodų g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Beržynės g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Mažoji g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Tiesioji g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vidutinio dydžio salieras 300 g troškintų veršienos kepenėlių 2 šaukštai kapotų petražolių druskos pipirų mairūno (Kvapusis mairūnas)
Gaminimas: Nuplautą salierą išverdame
pasūdytame vandenyje. Atvėsusį salierą nulupame, nupjauname viršūnę ir šaukšteliu išskaptuojame vidų. Įdarui kepenėles permalame mėsmale arba supjaustome kubeliais. Kepenėles sumaišome su majonezu, druska ir susmulkintais prieskoniais. Šią masę sudedame į saliero vidų, uždedame nupjautą
viršūnę ir 10 min. troškiname arba kepame orkaitėje.
|
|
|
|
|