Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Malūno g., Karklėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Mokyklos g., Karklėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Pušyno g., Karklėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Varnių g., Karklėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Žemaičių g., Karklėnų mstl., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 vidutinio dydžio salieras 300 g troškintų veršienos kepenėlių 2 šaukštai kapotų petražolių druskos pipirų mairūno (Kvapusis mairūnas)
Gaminimas: Nuplautą salierą išverdame
pasūdytame vandenyje. Atvėsusį salierą nulupame, nupjauname viršūnę ir šaukšteliu išskaptuojame vidų. Įdarui kepenėles permalame mėsmale arba supjaustome kubeliais. Kepenėles sumaišome su majonezu, druska ir susmulkintais prieskoniais. Šią masę sudedame į saliero vidų, uždedame nupjautą
viršūnę ir 10 min. troškiname arba kepame orkaitėje.
|
|
|
|
|